Баклажаннан жасалған яхния (Бұқтырылған қой еті
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты15 минут
Өнімдер
Қой еті 150
баклажан 50
өсімдік майы 15
қызанақ 60
ақжелкен 5
су 25
тұз.
баклажан 50
өсімдік майы 15
қызанақ 60
ақжелкен 5
су 25
тұз.
Сипаттамасы Кесектерге кесілген қой етін тұздайды және аздап суға қайнатады. Ет жұмсақ болған кезде оны шығарып, қуырады. Баклажандар тілімдерге кесіледі, тұздалады және 15 минутқа қалдырылады, содан кейін қолмен сығылады, қуырылады, ет үстіне қойылады және үстіне туралған қызанақ қабатымен жабылады. Майдалап туралған ақжелкенге себіңіз, үстіне су құйыңыз және су буланғанша және тек май қалғанша баяу отта пісіріңіз. Қой еті 150, баклажан 50, өсімдік майы 15, қызанақ 60, ақжелкен 5, су 25, тұз.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Баклажаннан жасалған яхния (Бұқтырылған қой еті пошаговый рецепт с фото. Время приготовления составляет 15 мин. Из продуктов вам понадобятся Қой еті 150, баклажан 50, өсімдік майы 15, қызанақ 60, ақжелкен 5, су 25, тұз.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz


