Аргентиналық карбонадо
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут
Өнімдер Дайын болғанға дейін 5 минут бұрын тұқымсыз мейіз қосылады. Ет - 160 г, пияз - 35 г, қызанақ - 40 г, сары май - 15 г, сорпа - 50 г, картоп - 130 г, алмұрт - 15 г, мейіз 15 г, ұнтақталған қара бұрыш және тұз. @@@@@-START-@@@@@ Қияр мен бекон қосылған Зразы сиыр еті
Сипаттамасы Пиязды жарты сақинаға турайды, қызанақты тілімдерге, етті текшелерге кеседі. Дайындалған өнімдер майға 5 минут қуырылады, сорпа, тұз, бұрыш қосылады және қақпақпен бір сағаттай қайнатылады. Осыдан кейін картопты, туралған алмұртты салып, тағы 15 минут қайнатыңыз. #####-LIST-###### < Зразы говяжьи с огурцами и шпиком > (тағамдар: поляк) Өңделген етті талшықтар бойынша кең тілімдерге кесіп, ұрып-соғып, тұздалған қиярды аршып, жолақтарға кесіп, шпигельді де дәл осылай турайды. Ет кесектері қышамен майланады, ортасына шпигель мен қияр салынады, түтікке оралады, жіппен байланады немесе ет бұралып қалмас үшін ағаш шпилькамен бекітіледі. Содан кейін оны тұздайды, ұнға пісіреді және барлық жағынан қатты қыздырылған майға қуырады. Осыдан кейін, олар кастрюльге ауыстырылады, қуырудан қалған шырын қосылады, сорпамен құйылады және дайын болғанға дейін бұқтырылады. Бұқтырудың соңында қаймақ қосылады. Қызмет көрсету кезінде пайда болған тұздықпен құйылады. Пісірілген картоппен немесе қарақұмық ботқасымен безендірілген. Бөлек, сіз жаңа піскен қияр салатына қызмет ете аласыз. Ет - 170 г, қияр - 40 г, шпиг - 20 г, қыша - 10 г, ұн - 5 г, сары май - 10 г, қаймақ - 15 г, ұнтақталған қара бұрыш, тұз.