Үй стиліндегі солянка
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Пісірілген сиыр еті - 20 г, ветчина - 15 г, шұжықтар, шұжықтар - 15 г, бүйрек - 15 г, пияз - 40 г, тұздалған қияр - 30 г, картоп - 60 г, май - 10 г, қаймақ - 15 г, шөптер - 5 г, қызанақ пюресі - 10 г, лавр жапырағы, тұз. Сары майға ұсақталған пиязды құтқарыңыз, қызанақ пюресін қосыңыз, содан кейін сорпамен біріктіріңіз, туралған картопты салыңыз, 10-12 минут қайнатыңыз, содан кейін қияр, туралған ет өнімдерін қосыңыз, солянка, лавр жапырағы, тұз. Солянканы құрама ет сияқты пісіріп, дәмдеңіз. Қызмет көрсету кезінде жасылдарды ходжеподжға салыңыз.