Ұйыған тұшпара қосылған солянка
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Дайын ет өнімдері (Сиыр еті, тіл, қой етінен жасалған шұжық, ысталған қой еті) - 60 г, пияз - 30 г, тұздалған қияр - 30 г, томат пюресі - 25 г, май - 10 г, лавр жапырағы, бұрыш, шөптер, тұшпара үшін: ұн - 20 г, май - 3 г, жұмыртқа - 7 г, сорпа - 30. Пиязды ұсақтап турап, сары майға салып, қызанақ пюресін қосып, 5-8 минут пісіруді жалғастырыңыз. Тұздалған қиярды қабығы мен тұқымынан аршып, жұқа тілімдерге бөліп, қуырылған пиязбен, қайнатылған туралған ет өнімдерімен - сиыр етімен, тілмен, қой етінен жасалған шұжықпен немесе ысталған қой етімен біріктіріңіз. Мұның бәрін дайын сүзілген ет сорпасына құйып, бұрыш, лавр жапырағы, тұз, ұннан жасалған тұшпара салып, 5-10 минут қайнатыңыз. Ходжеподжға қаймақ пен майдалап туралған шөптермен бірге қызмет етіңіз.