Ильинский стиліндегі кәстрөлде қуырылған ет.
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты15 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Сиыр еті 167 г Картоп 150 г Пияз 20 г Сары май 20 г Сәбіз 20 г Томат пюресі 15 г Сарымсақ 5 г Құрғақ саңырауқұлақтар 10 г Қаймақ 10 г Ұн 6 г Жасыл 2 г Картоп үлкен тілімдерге кесіледі. Құрғақ саңырауқұлақтарды суық суға салып, жуады, қайнатады, жолақтарға турайды және сары майға қуырады. Сәбіз, пияз ұсақталып, қуырылады. Қызанақ қосылған қаймақ тұздығы дайындалады. Етті турайды (әрқайсысы 2 дана), қуырады және қазанға бұқтырады. Содан кейін қуырылған картопты салып, тағы 15 минут қайнатыңыз. Барлық басқа өнімдер қосылады, тұздықпен жабылады және тағы біраз бұқтырылады. Ұсақталған сарымсақ пен туралған шөптерге себілген кастрюльге беріледі.