Түсті қырыққабат қосылған бұзау еті
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты15 минут
Өнімдер Қабырға сүйегі бар төс еті - 750 г, өсімдік майы - 100 мл, пияз - 150 г, ұн - 1 ас қасық, қызанақ пюресі - 3 ас қасық, гүлді қырыққабат - 1 кг, ұсақ қызанақ - 5 дана, дәміне қарай ақжелкен, тұз және бұрыш.
Сипаттамасы Ет пен тұздықты каперс қосылған бұзау етіне арналған рецепт бойынша дайындаңыз. Гүлді қырыққабатты гүл шоғырына бөліп, тамырларын кесіп, жақсылап шайып, салқын тұзды суға 15 минутқа қойыңыз. 15-20 минут қайнаған тұзды суға салып пісіріңіз, содан кейін елекке тастаңыз, суық су ағынының астында салқындатыңыз және ет дайын болған кезде ет қосылған кастрюльге салыңыз. Тұз және бұрыш себіңіз, үстіне қызанақ салып, кастрюльді пешке 10-15 минутқа қойыңыз. Майдалап туралған жасыл ақжелкенмен ыстық күйінде қызмет етіңіз.