Тавранчук (ыдыстағы балық)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Балық - 150 гр. сәбіз - 30 гр. шалғам - 30 гр. ақжелкен - 5 гр. тұздалған қияр - 50 гр. тұздалған саңырауқұлақтар - 10 гр. (бір порцияға арналған).
Сипаттамасы Тавранчук (ыдыстағы балық) Балық филесі кесектерге кесіледі. Тұздалған қияр қабығынан тазартылады және кесектерге кесіледі. Сәбіз, репа, ақжелкен тамыры текшелерге кесіледі, тұздалған саңырауқұлақтар тұзды ерітіндіден сығылады және майдалап туралады. Кәстрөлге көкөністердің, саңырауқұлақтардың, балықтардың, бұрыштардың, лавр жапырақтарының бірнеше қабаттары кезекпен орналастырылады. Барлығын аздап сумен және өсімдік майымен құйып, сөндіріңіз.