"Роляде" РҒДИ (Зразы)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Сиыр еті (Алдыңғы бөлігі) 150, шошқа еті 35, май 20, пияз 74, тұздалған қияр 80, дайын қыша 3, шөптер.
Сипаттамасы Сиыр еті бір порцияға екі бөлікке кесіледі, аздап ұрылады, қышамен майланады, тұздалған қияр тілімдері, ірі туралған пияз салынады, тартылған шошқа етімен жабылады, зраза тәрізді оралады, жіппен байланады немесе шашлыкпен бекітіледі, табада қуырылады, содан кейін кастрюльге салынады, сорпамен құйылады және бір шоқ жасыл қосып, дайын болғаны үшін бұқтырылады. Бұқтырудан алынған тұздықтың астында макарон, сәбіз немесе қуырылған картоппен бірге беріледі.