Сарысы қосылған қыша тұздығы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
3% сірке суы - 100 г
өсімдік майы - 50 г
сарысы - 2 дана.
қант - 20 г
тұз - 10 г
ұнтақталған қара бұрыш - дәміне қарай
өсімдік майы - 50 г
сарысы - 2 дана.
қант - 20 г
тұз - 10 г
ұнтақталған қара бұрыш - дәміне қарай
Сипаттамасы Қайнатылған жұмыртқаның сарысын тұз бен қантпен біртектес масса пайда болғанға дейін езеді, бұрыш қосады, біріктіреді, қалың массаға дейін араластырады, өсімдік майымен араластырады, содан кейін сірке суымен сұйылтады.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Сарысы қосылған қыша тұздығы пошаговый рецепт с фото. Из продуктов вам понадобятся 3% сірке суы - 100 г, өсімдік майы - 50 г, сарысы - 2 дана., қант - 20 г, тұз - 10 г, ұнтақталған қара бұрыш - дәміне қарай. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz