Кәстрөлдерде тюрингтік қуырылған ет
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Майсыз шошқа еті - 125 г, сиыр бүйрегі - 70 г, бал - 5 г, сары май - 5 г, лавр жапырағы, тәтті бұрыш, ұнтақталған қара бұрыш, тұз.
Сипаттамасы (тағамдар: неміс) Етті жартылай дайын болғанға дейін лавр жапырағы мен хош иісті бұрыш қосылған аз мөлшерде суға қайнатады. Бүйректі несепағарлар шығарады және шығарады. Етпен бірге пісірілгенге дейін қайнатады, содан кейін салқындатады және турайды. Сорпаны бал, май, тұз және бұрышпен қайнатады, етті енгізеді және ыдысты қайнатуға жібереді. Кәстрөлде беріледі.