Хазани хоровац (армян тағамдары)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Қойды шамамен 40-50 г кесектерге кесіңіз, еріген сары май қосылған кастрюльге салыңыз, тұз, бұрыш себіңіз және қуырыңыз. Дайын етке сақиналарға туралған пиязды қосып, тағы 5 минут қуыруды жалғастырыңыз. Осыдан кейін жаңа анар шырынын құйып, араластырыңыз. Кебабтарды анар тұқымына себіңіз немесе анар шырынын себіңіз және ақжелкенге себіңіз. Қой еті - 1000 г, еріген сары май - 100 г, анар - 150 г немесе анар шырыны - 100 г, пияз - 150 г, шөптер, ұнтақталған қара бұрыш, тұз.