Кавказ стиліндегі кәуап
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 1 кг жас қозы (бел), 3 - 5 пияз, тұз, қара және қызыл ұнтақталған бұрыш, лимон шырыны, сарымсақ.
Сипаттамасы Белді шамамен 30-35 г кесектерге кесіңіз, тұз, бұрыш себіңіз, қыш ыдысқа салыңыз, үгітілген пияз, туралған сарымсақпен араластырыңыз, лимон шырынын себіңіз, салқын жерге 6-8 сағатқа қойыңыз. . Содан кейін ет кесектерін шашлыққа салып, көмірге қуырыңыз, жалын кәуаптың жауы екенін есте сақтаңыз. Көмірлер тек "Ыстықпен тыныс алуы" керек. Кәуаппен бірге көптеген көк шөптерді - кинза, ақжелкен, насыбайгүл, эстрагон, жасыл пияз, лимон, қара зәйтүн немесе зәйтүн, анар шырыны, қызыл шарап, минералды суды беру міндетті болып табылады.