Зәйтүн және пеперони қосылған кростини
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Шамамен 12 дана үшін: 125 гр түйіршіктелген жасыл зәйтүн 125 гр қызыл болгар бұрышы, қуырылған күйде өлшенеді 1 пияз 1 ас қасық зәйтүн майы (1) аздап тұз 12 дана француз наны 3 ас қасық зәйтүн майы (2)
Сипаттамасы (тағамдар: Африкалық) Пісіру: 1. Зәйтүндерді өте ұсақ текшелерге кесіңіз. 2. Пеперониді де өте ұсақтап тураңыз. 3. Сарымсақ қабығын аршып, майдалап тураңыз. Зәйтүн майына аздап қуырыңыз(1). Туралған бұрыш қосып, аздап тұздап, қуырыңыз. Суығанша қалдырыңыз. Содан кейін зәйтүнмен жақсылап араластырыңыз. 4. Нан кесектерін бір жағына зәйтүн майымен себіңіз (2). Осы жағын төмен қаратып, оларды табаға салыңыз да, пештің үстінде немесе пеште қызарғанша қуырыңыз. Зәйтүн қосылған массамен жылы күйде майлаңыз.