Шұжықтан және саңырауқұлақтардан жасалған шашлықтар
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Жұқа шұжықты қалыңдығы 2 см кесектерге кесіңіз. Пиязды төртке бөліп, үстіне қайнаған су құйыңыз. Жаңа піскен саңырауқұлақтарды (қалпақтарды) алып, шайыңыз және қуырыңыз. Жаңа піскен қызанақты тілімдерге кесіңіз. Дайындалған өнімдерді шұжық, пияз, қызанақ, саңырауқұлақтар мен тұзды кезектестіріп, шашлыктарға салыңыз. Шашлыктарды барлық жағынан майға қарағанда қайғыға салып қуырыңыз да, үстіне сүт бұрышы мен майдалап туралған жасыл пияз себіңіз. Шұжық - 300 г, пияз - 2 дана, жаңа саңырауқұлақтар - 200 г, қызанақ - 3 дана, жасыл пияз - 30 қауырсын, ұнтақталған қара бұрыш, тұз.