Шұжықтан және саңырауқұлақтардан жасалған кәуаптар
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Шұжық қалыңдығы 2 см кесектерге кесіледі. Әрбір пияз төрт сағатқа кесіліп, сірке суымен қайнаған сумен құйылады (1: 1). Тазартылған және жуылған саңырауқұлақтардың қақпақтары жаппай қуырылады. Қызанақтар тілімдерге кесіледі. Дайындалған өнімдер - шұжық, пияз, саңырауқұлақ, қызанақ - шашлыктарға байланады және ыстық майға қуырылады. Үстелге кәуаптар ыстық күйінде беріледі, бұрыш себіледі, жасыл пиязбен безендіріледі. 500 г пісірілген шұжық, 300 г жаңа саңырауқұлақтар, 6 бас пияз, 4-5 ас қасық. ас қасық ас сірке суы, қызанақ, тұз, қызыл сүтті бұрыш, жасыл пияз.