Кәстрөлде құрама қуыру
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Дайындыққа дейін жеткізу. Сиыр бауыры - 40 г, сүт - 20 г, қой еті - 50 г, бүйрек - 50 г, еріген сары май - 20 г, жаңа саңырауқұлақтар - 20 г, қаймақ - 20 г, картоп - 200 г, пияз - 20 г, сорпа - 50 г, дәміне қарай шөптер, тұз, бұрыш.
Сипаттамасы Дайындалған бауырды сүтке 2 сағат салып жібітіңіз, жартылай дайын болғанға дейін қуырыңыз, бүйректі, қойды бөлек қуырыңыз, бәрін сазды ыдыстарға салыңыз, қаймақпен қуырылған саңырауқұлақтарды, қуырылған пиязды, туралған картопты, ет сорпасын, май, тұз, бұрыш, ақжелкен, балдыркөк.