"Қар астында" тауық етінің филесі
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер тауық еті (филе) 100 г. еріген сары май 5 г. қуырылған саңырауқұлақтар 50 г. қаймақ тұздығы 50 г. жұмыртқа 1 дана. жасыл дәміне қарай тұз 3 г. лингонберри 10 г. тау күлі 10 г. қызанақ 50 г.
Сипаттамасы Тауық етінің филесін қуырыңыз, қуырылған саңырауқұлақтарға салыңыз, қаймақ тұздығын құйыңыз және үстіне шайқалған ақуызбен жабыңыз. 3 минут ішінде пісіріңіз. Шөптермен, лингонниктермен, тау күлімен және қызанақпен безендіріңіз.