Орал тісбасары
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Пісірілген қызылша - 50 г, қияр - 50 г, сарымсақ - 10 г, майонез - 40 г, жартысы-жұмыртқа, жемістер немесе жидектер-10 г, дәміне қарай жасыл ақжелкен.
Сипаттамасы Қайнатылған қызылшаны тазалаңыз, тұздалған қиярды тұқымдардан және қатты қабығынан тазалаңыз, сарымсақ қосыңыз. Барлығын ет тартқыштан өткізіп, майонезбен, қантпен дәміне қарай дәмдеңіз. Жақсылап араластырыңыз, ыдысқа слайдпен салыңыз, жұмыртқаны ақуызмен, мүкжидекпен, лингонникпен, маринадталған жемістермен, жасыл бұтақтармен безендіріңіз.