Пісірілген алма
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Алма-10 дана (орташа мөлшерде), қант-150 г, май - 50 г, мейіз - 50 г, ром - 25 мл, даршын, ванилин.
Сипаттамасы Алманы жуыңыз, сүлгімен сүртіңіз, өзегін тұқымдармен мұқият алып тастаңыз және мейізге май, қант және даршын тілімімен толтырыңыз. Алманы пісіру парағына салыңыз да, пешке орташа отқа қойыңыз. Алма дайын болған кезде оларды роммен себіңіз де, пеште бірнеше минутқа қалдырыңыз. Алманы табаққа салыңыз, науадан тұздықты құйыңыз. Қажет болса, ыстық немесе салқын түрде қызмет етіңіз. Кілегеймен бірге беруге болады.