Орал стиліндегі шошқа еті
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Шошқа еті - 160 г
пияз - 20 г
еріген сары май -10 г
крекер -10 г
қызылша инфузиясы - 50 г
қаймақ - 50 г
гарнир - 150 г
дәміне қарай шөптер.
пияз - 20 г
еріген сары май -10 г
крекер -10 г
қызылша инфузиясы - 50 г
қаймақ - 50 г
гарнир - 150 г
дәміне қарай шөптер.
Сипаттамасы Өңделген төс етін бір порцияға екі-үш бөлікке турап, пиязбен қуырып, ұсақталған қара крекер, қызылша инфузиясы, қаймақ қосып, дайын болғанға дейін қайнатыңыз. Бұқтырылған тұздықты құйып, гарнирмен бірге қызмет етіңіз.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Орал стиліндегі шошқа еті пошаговый рецепт с фото. Из продуктов вам понадобятся Шошқа еті - 160 г, пияз - 20 г, еріген сары май -10 г, крекер -10 г, қызылша инфузиясы - 50 г, қаймақ - 50 г, гарнир - 150 г, дәміне қарай шөптер.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz