Жаңғақтармен қуырылған тауық еті
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты2 минут
Өнімдер Тауық еті - 200 г, жаңғақ (жержаңғақ) - 200 г, жасыл пияз - 20 г, соя майы - 30 г, тұз - 3 г, ұнтақталған қара бұрыш - 0,5 г, картоп ұны 5 г, концентрацияланған тауық сорпасы - 1 г, жұмыртқа (ақуыз) - 35 г, жасыл бұрыш - 50 г, қызыл бұрыш - 50 г, шошқа еті - 20 г, сәбіз - 100 г
Сипаттамасы (тағамдар: корей) Тауық етінің филесін бұршақ дәндері түрінде бөліктерге бөліп, жұмыртқаның ағынына ұнмен араластырып, бұрын суық сумен (1:1) сұйылтып, қуырғышта бозғылт қабық пайда болғанша қуырыңыз. Жаңғақтарды қуырыңыз және тазалаңыз. Шошқа етін, пиязды, сәбізді және бұрышты текшелерге кесіп, араластыра отырып, аздап қуырыңыз. Содан кейін тауық еті мен жержаңғақ, тұз қосып, қалған дәмдеуіштермен дәмдеңіз де, аздап қуырғаннан кейін 30 г су немесе сорпа қосыңыз. Ыдысты 2 минут қайнатыңыз және ыстық күйінде қызмет етіңіз.