Краб және саңырауқұлақ қосылған Барба аралының салаты
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Құрамы: Картоп - 100 г, тәтті бұрыш - 20 г, ветчина - 15 г, краб немесе асшаян немесе шаян - 50 г, жаңа ақ саңырауқұлақтар немесе саңырауқұлақтар - 15 г, немесе кептірілген ақ саңырауқұлақтар - 5 г, зәйтүн - 5 г, зәйтүн майы немесе жүгері 10 г, лимон шырыны - 5 г, ұнтақталған қара бұрыш, тұз.
Сипаттамасы Дайындау: Қайнатылған картоп, жасыл немесе қызыл бұрыш, ветчина, шаяндар араластырылып, қара бұрыш пен тұзға себіледі. Зәйтүн майы мен лимон шырынын таңғышын бөтелкеге шайқаңыз, үстіне көкөністер, ветчина мен шаяндарды құйыңыз, кішкене тілімдерге кесілген қайнатылған саңырауқұлақтарды, зәйтүндерді салып, қайтадан араластырыңыз.