Карамель қосылған қамырға қуырылған алма - Баси пинг-куо
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Карамель қосылған қамырға қуырылған алма - Баси пинг-куо 5 алма 2 жұмыртқа 5 ас қасық ұн 2 ас қасық коньяк немесе десерт шарабы бір шай қасық өсімдік майы бір шымшым тұз қуыруға арналған өсімдік майы 50 г карамель (200 г қант + 200 г су) Кәстрөлде жұмыртқаны ұн, коньяк және өсімдік майымен шайқаңыз. Қажеттілікке байланысты біз суды қосамыз және өте сирек қамыр жасаймыз. Алмаларды аршып, 8 бөлікке бөлеміз немесе көлденең кесіп, тұқымдарды бөлеміз. Қуыруға арналған табада өсімдік майын қыздырып, алманы қамырға батырып, барлық жағынан алтын түске дейін тез қуырамыз.
Сипаттамасы Десерт ыстық күйінде беріледі, ал онымен бірге карамель ыдысқа салынады, оған осы десертті батыру керек. Карамельді дайын күйінде сатып алуға немесе 200 г қант пен 200 г судан дайындауға болады. Қантты ыстық табаға құйыңыз, араластырыңыз және сумен толтырыңыз және үздіксіз араластырыңыз, су буланғанша және ашық, қою, бірақ сұйық карамель пайда болғанша күтіңіз. Қуырылған алмалар карамельге батырылады және өсімдік майымен қапталған табаққа беріледі. Десертке десертті жібіту үшін мұз кесектері бар бір тостаған суық су береміз (карамель қатып қалады және жабыспайды). Сол сияқты ананас, алмұрт, тәтті шие, банан мен қара өрік, шабдалы (өте піспеген), өрік және басқа да жемістерді өз қиялыңыз айтып бере алатындай етіп дайындауға болады. Lesya AversНina, 2:463/18