Бәліштерге арналған алма (дайындау)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты20 минут
Өнімдер Бірінші әдіс. Аршылған немесе тазартылмаған алмаларды турап, табаға салып, түйіршіктелген қантпен жауып (1 кг алма мен 0,5 кесе суға 200-300 г) салып, отқа қояды, массаны қайнатады немесе 90 ш дейін, 5 минут ұстайды. және қайнаған судан алынған стерильді банкаларға тез салынады.
Сипаттамасы Қақпақтың астындағы әрбір құмыраны кезекпен массамен толтырып, оны дереу стерильді қақпақтармен орап, төңкеріп қояды. Екінші әдіс. Кесілген алмаларды қантпен (150-200 г) құйып, литрлік банкаға тығыз салады. Содан кейін оны 4 стаканнан ыстық сумен құйыңыз), жылы сумен кастрюльге салыңыз және 85 ° c температурада 20 минут пастерлеңіз.