Жазғы орама
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 2 -нұсқа Сары майды оралмаған орамға қышамен жайыңыз, майсыз ветчинаны біркелкі жолақтарға салыңыз, тік жұмыртқаларды тілімдерге бөліңіз, содан кейін қызанақтарды дәндер мен шырындарсыз жұқа тілімдерге кесіңіз. Әйтпесе, алдыңғы нұсқадағыдай әрекет етіңіз, бірақ дайын орамды майонезбен қаптағаннан кейін туралған жасыл пияз, ақжелкен мен аскөк себіңіз.
Сипаттамасы Пісірілген, салқындатылған және оралмаған орамды майонезбен майлап, үстіне жіңішке туралған бұзау етін қатар-қатар етіп қою керек, сосын жаңа піскен немесе тұздалған қиярды, сосын майдалап турап, майонезбен араластырылған пиязды, сосын қайтадан сол өнімдерді сол ретпен, бүкіл орама толтырылғанша. Оны орап, майлыққа мықтап орап, суықта екі сағатқа қалдыру керек. Қызмет көрсетер алдында майлықты алыңыз, орамды майонезбен жабыңыз және үгітілген ірімшікке ораңыз. Дөңгелектерге кесіңіз де, туралған жасыл салатпен безендірілген және ыстық тұздықпен себілген ұзын табаққа салыңыз. 2 -нұсқа Сары майды оралмаған орамға қышамен жайыңыз, майсыз ветчинаны біркелкі жолақтарға салыңыз, тік жұмыртқаларды тілімдерге бөліңіз, содан кейін қызанақтарды дәндер мен шырындарсыз жұқа тілімдерге кесіңіз. Әйтпесе, алдыңғы нұсқадағыдай әрекет етіңіз, бірақ дайын орамды майонезбен қаптағаннан кейін туралған жасыл пияз, ақжелкен мен аскөк себіңіз. Кесілген және табаққа салынған орамды қияр мен қызанақ салатымен безендіріңіз, қызанақ тілімдері қияр тілімдерімен кезектесіп тұратындай етіп "Таразыға" салыңыз.