шрамы 1 кг, тұз, ұнтақталған бұрыш, лавр жапырағы, зире,
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Дайындалған тыртықтарды мезгіл-мезгіл суды ауыстырып
2-3 сағат бойы суық суға салып қойыңыз. Кәстрөлге 3-4 литр су құйып
тыртықтарды
тұзды
сәбізді
лавр жапырағын
зире
ақжелкенді салып
жұмсарғанша пісіріңіз (2-3 сағат). Пісірілген тыртықтарды ұнтақталған бұрышпен
туралған сарымсақпен
ақжелкенмен себіңіз
ораңыз
жіптерге байлаңыз
сорпаға салыңыз және тағы 1/2 сағат пісіріңіз.Сорпадан алыңыз
жіптерді алыңыз
тілімдерге кесіңіз
табаққа салыңыз
қасына күрделі гарнирді салыңыз. картоп
сәбіз
маринадталған қияр. Желкек пен сірке суын бөлек ұсыныңыз.
2-3 сағат бойы суық суға салып қойыңыз. Кәстрөлге 3-4 литр су құйып
тыртықтарды
тұзды
сәбізді
лавр жапырағын
зире
ақжелкенді салып
жұмсарғанша пісіріңіз (2-3 сағат). Пісірілген тыртықтарды ұнтақталған бұрышпен
туралған сарымсақпен
ақжелкенмен себіңіз
ораңыз
жіптерге байлаңыз
сорпаға салыңыз және тағы 1/2 сағат пісіріңіз.Сорпадан алыңыз
жіптерді алыңыз
тілімдерге кесіңіз
табаққа салыңыз
қасына күрделі гарнирді салыңыз. картоп
сәбіз
маринадталған қияр. Желкек пен сірке суын бөлек ұсыныңыз.
Сипаттамасы ақжелкен 2 тамыр, сарымсақ 4 -5 түйір, ақжелкен бір шоқ жасыл. Гарнирге: картоп 8, тұздалған қияр 2. Дайындалған тыртықтарды мезгіл-мезгіл суды ауыстырып, 2-3 сағат бойы суық суға салып қойыңыз. Кәстрөлге 3-4 литр су құйып, тыртықтарды, тұзды, сәбізді, лавр жапырағын, зире, ақжелкенді салып, жұмсарғанша пісіріңіз (2-3 сағат). Пісірілген тыртықтарды ұнтақталған бұрышпен, туралған сарымсақпен, ақжелкенмен себіңіз, ораңыз, жіптерге байлаңыз, сорпаға салыңыз және тағы 1/2 сағат пісіріңіз.Сорпадан алыңыз, жіптерді алыңыз, тілімдерге кесіңіз, табаққа салыңыз, қасына күрделі гарнирді салыңыз. картоп, сәбіз, маринадталған қияр. Желкек пен сірке суын бөлек ұсыныңыз.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить шрамы 1 кг, тұз, ұнтақталған бұрыш, лавр жапырағы, зире, пошаговый рецепт с фото. Из продуктов вам понадобятся Дайындалған тыртықтарды мезгіл-мезгіл суды ауыстырып, 2-3 сағат бойы суық суға салып қойыңыз. Кәстрөлге 3-4 литр су құйып, тыртықтарды, тұзды, сәбізді, лавр жапырағын, зире, ақжелкенді салып, жұмсарғанша пісіріңіз (2-3 сағат). Пісірілген тыртықтарды ұнтақталған бұрышпен, туралған сарымсақпен, ақжелкенмен себіңіз, ораңыз, жіптерге байлаңыз, сорпаға салыңыз және тағы 1/2 сағат пісіріңіз.Сорпадан алыңыз, жіптерді алыңыз, тілімдерге кесіңіз, табаққа салыңыз, қасына күрделі гарнирді салыңыз. картоп, сәбіз, маринадталған қияр. Желкек пен сірке суын бөлек ұсыныңыз.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz