Толтырылған кәді
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер цуккини - 1 дана. (1,5-2 кг) тартылған ет - 400 г. қайнатылған күріш - 1,5-2 кесе тұз бұрыш көкөністер, саңырауқұлақтар - қалауыңыз бойынша ірімшік - 100-150 г.
Сипаттамасы Цуккиниді екіге бөліңіз (ұзындығы бойынша), тұқымдарды алып тастаңыз. Теріні алып тастаңыз. Фаршты дайындаңыз - қырыққабат орамдары үшін шамамен бірдей. Күріш және тартылған ет (қуырылған) - міндетті түрде қуырылған сәбізді, шампиньондарды, суланған мейізді және ұсақталған жаңғақтарды қосуға болады. Немесе, мысалы, пияз (сонымен қатар қуырылған), майдалап туралған ақжелкен, сарымсақ, сол сәбіз және кез келген көкөністердің қалдықтары болуы мүмкін. Фаршты жоғары қаратып, өсімдік майымен майланған параққа пештің жартысына салыңыз. Қызмет көрсетер алдында шамамен 40-50 минут ұстаңыз (дайындықты пышақпен немесе шанышқымен цуккиниге соғу арқылы тексеруге болады - ол қаншалықты оңай енеді) үгітілген ірімшікке себіңіз. цуккини - 1 дана. (1,5-2 кг) тартылған ет - 400 г. қайнатылған күріш - 1,5-2 кесе тұз бұрыш көкөністер, саңырауқұлақтар - қалауыңыз бойынша ірімшік - 100-150 г.