Флот стиліндегі ет бөлкесі
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Ылғал дәкеге (немесе синтетикалық емес, басқа шүберекке) біркелкі қабатқа (шамамен 1,5 см) алдын ала дайындалған тартылған етті жайыңыз. Қабат ұзынша пішінді болуы керек. Макарондарды қайнатыңыз (оларды сындырмауға тырысыңыз, олар ұзын болуы керек), ағызып, маймен дәмдеңіз және салқындатыңыз. Макаронды фарштың ортасына бүкіл ұзындығы бойынша орналастырыңыз және фарштың шеттерін біріктіріңіз. Алынған орамды дәкеден абайлап алыңыз да, тігісін төмен қаратып, майланған табаға салыңыз. Орамды шанышқымен бірнеше жерден тесіп, жұмыртқамен майлап, нан үгіндісіне себіңіз де, үстіне май құйыңыз. Орамды пеште 30-40 минут пісіріңіз. Үстелге тұздықпен және шөптермен бірге қызмет етіңіз. тартылған ет - 600 г. макарон - 150 г. жұмыртқа - 1 дана. нан үгіндісі - 1 ас қасық. л. сары май - 2 ас қасық. л.