Минск стиліндегі картоп құймақтары
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Картопты тазалаңыз және үккіштен өткізіңіз. Жұмыртқа, тұз қосыңыз, араластырыңыз және қатты қыздырылған табада кәдімгі құймақтарды қуырыңыз. Дайын құймақтарды бұрын маймен майланған латкаға салыңыз. Құймақтардың әрбір қабатынан кейін тартылған шошқа етінің қабатын салыңыз. Латканы ыстық пешке 20-25 минутқа қойыңыз. Қызмет көрсету кезінде бәрін майдалап туралған сарымсақ пен шөптерге себіңіз. картоп 12 дана. орташа тартылған шошқа еті 400 г. өсімдік майы 2-4 ас қасық. л. май 2 ас қасық. л. сарымсақ 4-6 түйір дәміне қарай тұз ұнтақталған қара бұрыш дәміне қарай жасыл қалауыңыз бойынша