Ірімшікті үккіштен өткізіңіз (алғашқы балғындықты емес, мүмкін) кішкене
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер ірімшік - 100 г. кілегей - 1-1,5 кесе жасыл
Сипаттамасы ірімшік "Жабылған" етіп кілегей құйыңыз, бірақ ол толығымен батып кетпеді және баяу отта, қайнатпай қыздырыңыз, сонда ірімшік біртекті, өте қалың емес, сонымен қатар сұйық массаға дейін ериді. Дереу үстелге қызмет етіңіз. Тұздық дәмді болады, егер сіз аздап аскөк қоссаңыз, ақжелкенді де қолдануға болады. Сонымен қатар, оған кім нені жақсы көретінін қосуға болады. Мысалы, саңырауқұлақтар, майдалап туралған және алдын ала қайнатылған, үгітілген жаңғақтар немесе майдалап туралған ветчина, шұжық, егер сіз оны макаронға, тіпті сарымсаққа дайындауды шешсеңіз. ірімшік - 100 г. кілегей - 1-1,5 кесе жасыл