Бұршақ қосылған қой еті
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 500 г майлы қой еті (сүйегі бар төс еті, артқы аяғының целлюлозасы болуы мүмкін), 2 кесе ақ бұршақ, 2 орташа пияз, дәміне қарай 50 г үй майы, бұрыш және тұз.
Сипаттамасы Бұршақтарды сұрыптаңыз, жақсылап шайыңыз, кешке суық сумен жауып, келесі күнге қалдырыңыз. Таңертең сол суда оны жұмсақ болғанша баяу отта пісіріңіз (бұршақ бүтін күйінде қалуы керек). Пиязды ұсақтап турап, үй майына қуырыңыз, туралған қой етін, тұз бен бұрышты қосып, жақсылап қуырыңыз, кастрюльге салыңыз, 2 ас қасық су құйыңыз, қақпақпен жабыңыз, жұмсақ болғанша қайнатыңыз. Сүзілген бұршақты дайын қой етіне салыңыз, бірге аздап бұқтырыңыз және қызмет етіңіз.