Саңырауқұлақтары бар монастырлық қырыққабат сорпасы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 200 г. қырыққабат, 50 г. кептірілген саңырауқұлақтар, 2-3 пияз, 0,5 кесе өсімдік майы, 1 ас қасық. қасық ұн, дәміне қарай тұз.
Сипаттамасы Пиязды турап, жұмсақ болғанша аздап қуырыңыз (қызарып кетпес үшін). Ашытылған қырыққабатты қосып, қуыруды жалғастырыңыз, қырыққабат жұмсақ болғанша үнемі араластырыңыз. Содан кейін бәрін кастрюльге салыңыз, оған саңырауқұлақтар қосылған су құйыңыз және қақпақ астында баяу отта пісіріңіз. Қырыққабат сорпасын ұн, май қосып дәмдеңіз де жақсылап қайнатыңыз.