Кориандр соусындағы котлеттер
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты10 минут
Өнімдер тоқаш пияз - 2 дана. кинза жасылдары - 1 байлам тартылған ет - 500 г. жұмыртқа - 1 дана. қыша - 2 шай қасық. йогурт - 250 г. ірімшік - 150 г. тұз - дәміне қарай бұрыш - дәміне қарай паприка - дәміне қарай кориандр ұнтағы - дәміне қарай
Сипаттамасы Тоқашты суық суға салып қойыңыз. Пиязды аршып, майдалап тураңыз. Жасылдарды жуыңыз, құрғатыңыз және тураңыз (безендіру үшін бірнеше жапырақтарды қоспағанда). Тоқашты сығып алыңыз, тартылған ет, жұмыртқа, 1 шай қасық қыша, туралған пияздың жартысы мен кинза шөптерімен араластырыңыз. Массадан кішкене шарлар жасаңыз. Барлық жағынан орташа отта 10 минут бойы қуырыңыз. Қышқыл сүт, үгітілген ірімшік, қалған пияз, 1 шай қасық қыша араластырыңыз. Тұз, бұрыш себіңіз, паприка мен кориандр себіңіз, бір шымшым қант қосуға болады (гурмандар үшін). Қайнағанға дейін жеткізбей, кішкене отта қыздырыңыз. Котлеттерді табаққа салыңыз, үстіне тұздық құйыңыз. Цилантро шөптерімен және лимон тілімдерімен безендіріңіз.