Австриялық ет струделі
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты15 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Қатпарлы қамыр дайындалады. Тоқашты немесе ескірген ақ нанды суық суға салып, сығып алыңыз. Пияз мен сарымсақты майға қайнатыңыз. Тартылған етті орама, пияз, сарымсақ, жұмыртқа, қыша және дәмдеуіштермен араластырыңыз. Жолақпен қалыптастыру. Етті жайылған қамырдан жасалған "Конвертке" салыңыз, шеттерін ұрылған жұмыртқамен майлаңыз, шымшыңыз. Струдельді шанышқымен бірнеше жерден тесіңіз, сонда пісіру кезінде қабық бумен жарылып кетпейді. Струдельді ыстық пешке салыңыз және шамамен 15 минут. қуырылған қабық пайда болғанға дейін пісіріңіз. 4 порция алу үшін сізге қажет: 300 г қатпарлы қамыр, 1 тоқаш, 2 пияз, 1 түйір сарымсақ, 2 ас қасық. май қасық, 400 г тартылған ет, 1 жұмыртқа, 1 ас қасық. қыша қасық, 1 шай қасық сода, жарты шай қасық қара бұрыш, 1/4 шай қасық дәмді.