"Брие" ірімшігінен жасалған торт.
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы 4-6 порция үшін . "Бри" -225 г., қысқа немесе қатпарлы қамыр - 250 г., кілегей - 1 немесе 2 ас қасық. қасықтар, ұрылған жұмыртқа - 2 дана., қант ұнтағы - 2 шай қасық. , ұнтақталған зімбір - 1 шай қасық. , тұз. Диаметрі 20 см қаңылтыр пішінді алыңыз. қамырды бүйірлеріне және түбіне жайыңыз, ортасы қуыс болып қалады . Тұмшапеште 220 градус температурада 10-15 минут пісіріңіз. Алынған қамыр пішінін салқындатыңыз . Ірімшікті баяу ерітіп, кілегей қосыңыз (қос қазандықта қолдануға болады), егер түйіршіктер пайда болса, қалған ингредиенттерді қосыңыз, барлығы: мұқият араластырыңыз . Қоспаны қамыр пішініне құйып, 190 градус пеште торт жұмсақ және аздап қызарғанша шамамен 30 минут пісіріңіз.