2 порция үшін қажет: 2 тілім ақ нан, 1 тілім
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы сарымсақ, 6 ас қасық. л. зәйтүн майы, 1 ас қасық. л. сірке суы, 1 шай қасық. қыша, тұз, кайен бұрышы, жаңа салат, 150 г Эмменталь ірімшігі, кинза, кішкене қарағай жаңғағы. Алдымен сарымсақ түйіршіктерін дайындаңыз. Ол үшін туралған сарымсақты табаға салыңыз, оған 2 ас қасық құйыңыз. л зәйтүн майы. Май қайнаған кезде, нанды шамамен 1 см текшелерге кесіп, оған қуырыңыз.Қалған май, қыша, сірке суы, тұз және қайен бұрышынан салат салатын дайындаңыз. Жуылған және кептірілген жасыл салатты 2 тәрелкеге жайып, қытырлақ және ірімшік тілімдерін себіңіз, аздап қуырылған жаңғақтарды қосыңыз. Тағамды кинза жасылымен безендіріңіз.