4 порция үшін қажет: 700 г қызанақ, 75 г қара зәйтүн (Жоқ
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы тұқымдар), 1 пияз, 6 ас қасық. л. зәйтүн майы, 2 ас қасық. л. ақ шарап сірке суы, 1/2 шай қасық. тұз, 2 ас қасық. л. Дижон қыша, ұнтақталған қара бұрыш, 5 ас қасық. л. қаймақ, 1 ас қасық. л. ақжелкен. Қызанақтан теріні алып тастаңыз, оларды қайнаған сумен күйдіріңіз, содан кейін суық суға бір минутқа батырыңыз, жіңішке етіп тураңыз. Таңғышты дайындаңыз: сүйектерді зәйтүннен алдын ала алыңыз. Зәйтүн мен пиязды ұсақтап тураңыз. Барлық қалған ингредиенттермен біріктіріңіз. Қызанақтарды дәмдеңіз. Пате немесе салқын шошқа етімен бірге қызмет етіңіз.