Балық салмасы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер балық филесі 600 г, пияз 2, ұн 1 ас қасық, өсімдік майы 4 ас қасық, лавр жапырағы, тұз, бұрыш, дәміне қарай шөптер.
Сипаттамасы Филелерді шайыңыз, тұз себіңіз және екі жағынан қуырыңыз. Содан кейін салқындатыңыз және ет тартқыштан өткізіңіз. Пиязды ұсақтап турап, қызғылт түске дейін қуырыңыз, ұн қосып, ашық қоңыр түске дейін қуырыңыз. Содан кейін аздап сумен немесе сорпамен қалың қаймақ консистенциясына дейін сұйылтыңыз, тартылған балықты қосып, бәрін жақсылап араластырыңыз.