Қаймақта пісірілген саңырауқұлақтар
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 500 гр. - саңырауқұлақтар, 1-2 кесе - қаймақ, 25 гр. - ірімшік, 1 шай қасық - ұн, 2 ас қасық. қасықтар - дәміне қарай май, тұз.
Сипаттамасы Кесілген саңырауқұлақтарды өсімдік майына қуырыңыз, соңында тұз, ұн қосып араластырыңыз, қаймақ салыңыз, қайнатыңыз, үгітілген ірімшік себіңіз және пеште пісіріңіз. Ақжелкен немесе аскөк себілген үстелге қызмет етіңіз. Консервіленген саңырауқұлақтарды да дәл осылай дайындауға болады, бірақ алдымен оларды тұзды ерітіндіден бөліп, шаю керек.