Тері астындағы саңырауқұлақтары бар шошқа еті
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты10 минут
Өнімдер
500 гр. шошқа еті
300 гр. саңырауқұлақтар
2 орташа пияз
3 түйір сарымсақ
2 ас қасық. ыстық чили кетчупінің қасықтары
1 ас қасық. майонез қасық
2 жаңа қияр
4 қызанақ
2 жаңа алма.
300 гр. саңырауқұлақтар
2 орташа пияз
3 түйір сарымсақ
2 ас қасық. ыстық чили кетчупінің қасықтары
1 ас қасық. майонез қасық
2 жаңа қияр
4 қызанақ
2 жаңа алма.
Сипаттамасы Саңырауқұлақтарды терең табада жартылай дайын болғанға дейін қуырыңыз, шошқа етін, пиязды, сарымсақты жұқалап тураңыз. кетчуп & майонез барлығын 10 минут қуырады. Содан кейін қызанақтарды жұқа шеңберлерге, сондай-ақ қиярды шеңберлерге кесіп, үстіне қойыңыз, содан кейін алмаларды қақпақпен жабуға және 10 минут қуыруға кедергі келтірместен жұқа тілімдерге салыңыз. Құрғақ ақ шараппен бірге қызмет етіңіз. Қанша порцияға арналған: 5.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Тері астындағы саңырауқұлақтары бар шошқа еті пошаговый рецепт с фото. Время приготовления составляет 10 мин. Из продуктов вам понадобятся 500 гр. шошқа еті, 300 гр. саңырауқұлақтар, 2 орташа пияз, 3 түйір сарымсақ, 2 ас қасық. ыстық чили кетчупінің қасықтары, 1 ас қасық. майонез қасық, 2 жаңа қияр, 4 қызанақ, 2 жаңа алма.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz

