Саңырауқұлақтардан жасалған Джулиен - 2
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Компоненттер: порчини саңырауқұлақтары немесе шампиньондар - 500 гр., Қаймақ - 1 стакан, май - 100 гр., Жұмыртқа - 2 дана., Ұн - 1 ас қасық, тұз, сірке суы.
Сипаттамасы Дайындау: Саңырауқұлақтарды жолақтарға кесіңіз, ыстық сумен және сірке суымен күйдіріңіз, жұмсақ болғанша майға қуырыңыз. Ұнды майсыз қуырыңыз да, оған саңырауқұлақтарды қосыңыз, бәрін араластырыңыз да, тегіс ыдысқа салыңыз. Ұнтақталған жұмыртқа мен тұзды қаймақпен араластырып, саңырауқұлақтарды құйыңыз. Пеште пісіріңіз.