Саңырауқұлақтар қосылған сұлы сорпасы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Кептірілген саңырауқұлақтар - 8 г, сұлы жармасы "Геркулес" - 50 г, сәбіз - 20 г, ақжелкен - 5 г, балдыркөк - 5 г, пияз - 20 г, ас маргарині - 5 г. Кептірілген саңырауқұлақтарды шайыңыз, пісіріңіз. ұсақтау. Тамырлар мен пиязды кішкене текшелерге кесіп, майға құтқарыңыз. Жарманы (Сорпаның мөлдірлігі үшін) екі-үш рет ыстық сумен шайып, қайнаған сорпаға салып, баяу отта 20-30 минут қайнатыңыз. Пісірудің аяқталуына 5-6 минут қалғанда дәмдеуіштер, ұсақталған саңырауқұлақтар мен тұз қосыңыз.