Саңырауқұлақтары бар Волынский борщы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Қызылша - 60 г, жаңа қырыққабат - 150 г, кептірілген саңырауқұлақтар - 5 г, пияз - 15 г, сәбіз - 15 г, ақжелкен тамыры - 10 г, еріген шошқа майы - 10 г, қызылша квасы - 60 г, қаймақ - 15 г, тұз, ақжелкен, аскөк. Борщты жоғарыда сипатталғандай саңырауқұлақ сорпасында пісіріңіз, бірақ қызанақсыз. Пісірудің аяқталуына 5-7 минут қалғанда қайнатылған, жолақтарға кесілген саңырауқұлақтар мен қызылша квасын қосыңыз.