Кеспе мен саңырауқұлақ қосылған сорпа
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Кептірілген саңырауқұлақтар - 8 г, пияз - 20 г, сәбіз - 5 г, ақжелкен - 3 г, тазартылған күнбағыс майы немесе ас маргарині - 5 г, шөптер, кеспе үшін: ұн - 35 г, жұмыртқа - 1/4 дана., су - 7 г, тұз. Сорпаны жоғарыда сипатталғандай дайындаңыз. Пісірілген саңырауқұлақтарды ұсақтап турап, кеспе мен пиязды салған кезде сорпаға салыңыз. Дәміне қарай тұз бен бұрыш себіңіз.