Кеспе қосылған устрица саңырауқұлақ сорпасы.
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Туралған пиязды, ақжелкенді және сәбізді суға немесе сорпаға қайнатыңыз. Көкөністер дерлік дайын болған кезде, кішкене кесектерге кесілген саңырауқұлақтарды салып, баяу отта 10-15 минут пісіріңіз. Содан кейін бөлек пісірілген кеспе, тұз қосып, қызмет етер алдында ақжелкенмен дәмдеңіз. 200 г жаңа саңырауқұлақтар үшін бір пияз, ақжелкен тамыры мен сәбіз, 1 литр су немесе тауық сорпасы, 1 ас қасық. сары май қасық, 60-80 г кеспе, туралған ақжелкен, дәміне қарай тұз.