Кеспе қосылған тауық етінен жасалған сорпа
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы 100 г тауық еті (бас, аяқ, қанат, мойын, жүрек, асқазан), 60 г тамыр дақылдары, 20 г жұқа кеспе, тұз, жасыл ақжелкен. Ішімдіктерді дұрыс тазалаңыз, жуыңыз, аяқтарын қайнаған сумен күйдіріңіз және олардан теріні алыңыз. Суық сумен, тұзбен жауып, жартылай дайын болғанға дейін пісіріңіз. Туралған тамыр көкөністерін салып, дайын болғанға дейін пісіріңіз. Ішімдіктерді алып тастаңыз, етті сүйектен ажыратыңыз, оны сорпасы бар кастрюльге ұсақтаңыз және сол жерге кеспе қосыңыз. алдын ала көп мөлшерде суға қайнатылған. Шөптермен безендіру. 1 порция - 408 кдж/97 ккал. Б- 10,9 г, Ж- 1,6 г, У-9,4 г.