Мидия қосылған кеспе сорпа
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты2 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Мидия - 100 г, пияз - 20 г, ақжелкен (Тамыр) - 20 г, сары май - 20 г, дәміне қарай тұз және дәмдеуіштер, үй кеспесі үшін: ұн - 1 кесе, жұмыртқа - 1 дана., су - 2 ас қасық. қасықтар, тұз - 1/2 шай қасық. Бұқтырылған мидиялардың еті кесектерге кесіліп, сары майға пияз және тамырымен қуырылады. Дайындалған, алдыңғы рецепттегідей, кеспе тұзды суға 2-3 минут қайнатылады, елекке тасталады және жуылады. Пияз мен тамыры бар қуырылған мидия, кеспе қайнаған сорпаға салынып, сорпа дайын болғанға дейін қайнатылады. Қызмет көрсету кезінде сорпаны майдалап туралған шөптерге себуге болады.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Мидия қосылған кеспе сорпа пошаговый рецепт с фото. Время приготовления составляет 2 мин. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz