Саңырауқұлақтары бар көгершіндер
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Көгершіндер-10 дана, сары май-150 г, пияз - 2 бас, коньяк - 50 мл, лимон шырыны - 1 шай қасық, саңырауқұлақтар - 300 г, дәміне қарай ақжелкен, тұз және бұрыш.
Сипаттамасы Өңделген және жуылған көгершіндерді 4 бөлікке бөліп, кастрюльге маймен және майдалап туралған пиязбен қуырыңыз, кейде араластырыңыз. Содан кейін коньяк пен лимон шырынын құйып, майдалап туралған саңырауқұлақтарды, тұзды, бұрышты қосып, дайын күйге келтіріңіз. Майдалап туралған жасыл ақжелкенмен бірге қызмет етіңіз.