Жаңғақ қосылған қуырылған пияз
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты4 минут
Өнімдер 500 г ұсақ пияз, 1 л өсімдік майы, 150 г жаңғақ, 4 түйір қызыл чили бұрышы, 1 шоқ пияз.
Сипаттамасы (тағамдар: Индонезиялық) Пиязды аршып, жұқа сақиналарға кесіңіз. Өсімдік майын жоғары кастрюльде 180 градус температураға дейін қыздырыңыз. Пияздың жартысын майға абайлап салып, оны шамамен 4 минут қуырыңыз, үнемі араластырыңыз, содан кейін саңылаулы қасықпен алыңыз. Қалған пиязды дәл осылай қуырыңыз. Жаңғақтарды тұздап, табаға майсыз қуырыңыз, үнемі араластырыңыз. Жаңғақтар салқындаған кезде оларды ұсақтап тураңыз. Чили бұрышының дәндерін екіге бөліңіз, тұқымдарды алып тастаңыз, целлюлозаны ұсақтап тураңыз. Барлығын пиязбен араластырыңыз және қызмет еткенге дейін құрғақ жерге қойыңыз. Пиязды турап, қалған массамен араластырыңыз.