Қиыр шығыс тұшпаралары
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер шошқа етінің целлюлозасы 250 г, балық филесі 300 г (қызғылт лосось, лосось лосось), пияз 2, жұмыртқа 1, дәміне қарай 1/4 кесе су, тұз, бұрыш.
Сипаттамасы Балықты, шошқа етін және пиязды ет тартқыштан екі рет өткізіңіз. Жұмыртқа, бұрыш, тұз, су қосып жақсылап араластырыңыз. Әрі қарай, тұшпараны әдеттегідей дайындаңыз. Соңғы уақытта спорттық фигураға ие болуға деген жалпы ұмтылысқа және шамадан тыс тамақтанудан қорқуға байланысты төмен калориялы тұшпара деп аталатындар барған сайын танымал бола бастады. Оларға арналған қамыр дәстүрлі түрде дайындалады, ал салмасы жартысы мяса, жартысы әртүрлі көкөністерден тұрады. Ет тартқышта айналдырылған көкөністер тартылған етпен жақсы үйлеседі және етті шырынды етеді. Толтыру үшін сәбіз, асқабақ, репа, рутабага, қырыққабат және т.б. қолдануға болады. Тұшпара сияқты технологияны қолдана отырып, сиқыршылар деп аталатындар Ресейде дайындалады. Олар тұшпарадан тек үлкендігімен ерекшеленеді.